Catering

We kunnen je uitje voorzien van een hapje en een drankje.

Om het activiteitenprogramma compleet te maken bieden we graag de mogelijkheid aan om cateraars en foodtrucks een lunch, snack of diner te laten verzorgen. Dit kan op locatie, maar mag ook bij ons op het terrein. Hieronder een greep uit het aanbod. Met deze formules hebben we goede ervaringen. Mocht je zelf iets anders in gedachten hebben dan is dat mogelijk in overleg.

Oldtimerbus met houtgestookte oven
Een mooie oldtimerbus komt langs op locatie. Achter de bus hangt een houtgestookte oven op een aanhanger waarin verse pizza, quiche en vlaai bereid wordt. Daarnaast kan verse eigengemaakte soep geserveerd worden.

Foodtruck
Deze moderne foodtruck is geheel zelfvoorzienend, heeft de nieuwste apparatuur aan boord en is een fantastische verschijning.
Mogelijkheden qua eten; heerlijke verse burgers of hotdogs, of een complete samenstelling van een assortiment van finger food. Denk hierbij aan mini tortilla’s, hot puppies, of mini burgertjes. Alle producten zijn vers en huisgemaakt.

Zuid-Amerikaanse smaakreis
Gedurende een smaakreis ervaart u een luxe asado die onder andere bestaat uit originele Argentijnse of Braziliaanse beef en daarnaast diverse andere soorten vlees of vis, groenten en aardappelen die worden bereid op de buitenkeuken. Daarbij worden verse salades, salsas, brood en andere Zuid-Amerikaanse lekkernijen geserveerd.

BEEF Bike
Verrassende eyecatcher! Een decennia-oude bakfiets heeft een drastische make-over gehad en een compleet nieuwe bestemming: in de bak zit namelijk een heuse asado [latin grill] van formaat en uiteraard veel vers eten. Op verzoek kunnen daar o.a. drankjes, gemakkelijke tafeltjes en stoelen, tenten en bijvoorbeeld latin (live)-muziek aan toegevoegd worden. Wij kunnen je uitje ook voorzien van een hapje en een drankje!